Tűs mezoterápia (Mezofiller)

Arcplasztika vágás nélkül, hatékony bőrmegújítás fájdalommentesen!

Ma már a mindennapi kozmetikai eljárások között rangos és elismert helye van a mezopen kezelésnek. A tűs mezoterápia új generációja, a mezopen jóval kíméletesebb beavatkozás a korábbi technikákhoz, a dermarollerhez és a tűpisztolyhoz képest. Ez az innovatív, kis készülék tökéletesen alkalmas arra, hogy helyspecifikusan, az adott kezelendő bőrfelületre irányuló tűhosszal és ütésszám sebességgel kezelje a bőrt.

A mikro tűszúrások bőrre gyakorolt hatása, a kollagén indukciós terápia azt eredményezi, hogy a bőr a saját önregenerációs képességénél fogva kollagént és elasztint termeljen. Ennek eredménye egy vastagabb kötőszöveti állomány, egészségesebb és feszesebb bőrképlet.

Ezt a csodálatos képességégét a bőrünknek, hogy „tűprovokálásra” saját maga kitermelt egészségesebb bőrszövetet produkáljon, ezt használjuk ki a mezopen kezelésekkor. A „szárazon” megszurkált bőr is szép eredményeket mutat, a szúrt csatornákat kihasználva azonban ekkor lehet a legmélyebbre juttatni az aktuális bőrproblémának megfelelő hatóanyag koktélokat.

A kozmetikai MEZOTERÁPIA legújabb irányvonalát képviselő MesoFill-R készülékkel és orvosi tisztaságú, speciális hatóanyagokkal dolgozom. A látványos fiatalító beavatkozással jelentősen javíthatók a mimikai ráncok, a megereszkedett bőr, a tág pórusok, a pigmentfoltok és az aknés hegek.

Előnyök:

  • precizitás,
  • 12, vagy 36 steril, mikro tűmodul,
  • a legnehezebben elérhető helyek (szem környéke, ajak területe) specifikus kezelés,
  • újdonság az 1-es tű a mélyebb barázdák enyhítésére,
  • maximális eredményesség rövid időn belül.

A kezelés időtartama alkalmanként 60 perc,
azonban a tartós, hosszútávú eredmény elérése érdekében kúraszerű alkalmazását javasolom!

Csak szem – ára: 7.000 Ft.-
Arc és nyak – ára: 13.500 Ft.-
dekoltázzsal együtt: 27.000 Ft.-

FONTOS!

Mezoterápia után néhány órára enyhe bőrpír alakulhat ki, ezért kérem ezt a tényezőt figyelembe venni! A kezelés befejeztével 12 órán át kerülni kell a kendőző eljárásokat, alapozást! A regenerációs időben kérem kerülje a napozást, szoláriumozást, porral járó tevékenységeket!

Jelentkezzen be hozzám telefonon!

+36 20 962 40 06

Az első kezelése mellé 3db termékmintát adok Önnek AJÁNDÉKBA!

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!