Kezelésajánló

A Babor arckezelések sikere a személyre szabott bőrápoló termékek használatában és a különleges, kidolgozott kezelési technikákban rejlik. Az eredménycentrikusság mellett a Babor kezelések olyan speciális masszázstechnikákat alkalmaznak, amelyek nem csak a bőrre, de az egész testre jó hatással vannak. Ragyogó bőr, relaxálás, regenerálás, kiegyensúlyozott test: ezek minden BABOR arckezelés eredményei.

Szalonomban csaknem mindegyik kelezés igénybe vehető a Babor palettájáról. Azonban közülük az én üzletemben legnépszűbbeket emeltem ki. Felmerülő kérdésivel, sajátos igényivel, bőrbroblémáival kapcsolatban kérem, bátran forduljon hozzám bizalommal!

BABOR MEN

BABOR MEN

Nem csak apák napjára!
Ára: 11.850 Ft.-

CRASH KÚRA

CRASH KÚRA

A kezelés ideje: 60 perc
Ára: 13.500 Ft.-tól

SELECTION

SELECTION

A kezelés időtartama: 90 perc
Ára: 20.000 Ft.-

REVERSIVE

REVERSIVE

A kezelés időtartama: 2 óra
Ára: 28.000 Ft.-tól

Szezonális élménykezelés

„Kényeztesd a tested, hogy kedve legyen a lelkednek lakni benne!”

Ezen címszó alatt évszaknak megfelelően változtatgatni fogom az ajánlataimat. Olyan kezelési terveket szeretnék kidolgozni, melyek a Babor protokoll alapjaira épülnek, de mégis csak rám jellemzőek. Egyediek, kreatívak és minden érzéket megragadó relaxációt biztosítanak.
Bármely bőrtípusra ajánlom, árát pedig úgy kalkuláltam, hogy széles körben elérhetőek legyenek hölgyek és urak számára egyaránt!

Szakítson ki egy órát a szürke hétköznapokból, és töltődjön fel nálam! Ismerje meg az én wellness világomat!

SZUPER AJÁNLAT

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!