CRASH KÚRA

A gyors, látványosan meggyőző eredményekért!

„A bőr szomját oltani üvegbe zárt hatóanyagbombákkal!”

A Babor volt az első kozmetikai vállalat, mely felfedezte, hogy az ampulla hatékony módja a koncentrátumok csomagolásának. Szakértelem, specializáció és a folyamatos tökéletesítés tette ebben a szegmensben piacvezetővé.

A Babor évente 15 millió szépségelixírt gyárt, mellyel világelső a professzionális kozmetikai ipar szektorában.

A fiolák extra magas dózisban tartalmazzák azokat az összetevőket, amelyekre a bőrünknek a legnagyobb szüksége van. A Babor leginnovatívabb termékeiben átlagosan 8-szor több hatóanyag található, mint a krémekben általában.

Az ampullák optimális hatóanyag-koncentrációt tartalmaznak, melyek minden bőrtípushoz és állapothoz egyedileg kerültek kialakításra. Gyorsan és hatékonyan hatnak, mivel a bőr kiválóan képes speciális állaguk felvételére.

A széles ampullakínálatot 5 típusba soroljuk:

  • Hidratáló
  • Védő
  • Öregedésgátló, feszesítő
  • Regeneráló
  • Kiegyensúlyozó

Arckezeléseink során vannak hangok, melyek hallatán hevesebben ver a szívünk, ez a „klikk” hangja az ampullák feltörése alkalmával. Pontos bőrdiagnosztika után összeállítom az aktuális, legaktívabb hatóanyagokból álló sorozatot, melyet speciális felviteli technikával juttatok a bőrbe.

A „MINI CRASH” során 3-5 darab, a „MAXI CRASH” kezelés során 5-10 darab fluid kerül bemasszírozásra gyors egymásutánban.

Az eredmények és sikerek fokozására egy hétnapos kúrát kínálok házi ápolásra, 7x2ml-es kiszerelésben.

Az azonnali szépítőanyagok használata ennél tovább is alkalmazható. Igény szerint nagyobb kiszerelésű szettekből is válogathat. Bátran kérje ki szaktanácsomat!

A kezelés ideje: 60 perc

MINI CRASH (3-5): 13.500 Ft.-
MAXI CRASH (5-10): 19.000 Ft.-

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!