DOCTOR BABOR COLLAGEN BOOSTER

„A feltöltő injekciók alternatívájaként!”

Bármilyen bőrtípus esetén igénybe vehető, de kifejezetten a rugalmasságát vesztett, igénybevett bőrre javallott. Amennyiben ön mégis a feltöltő injekciót választotta, vegye igénybe ezt a fajta utóápolást!

Belülről tölti fel és struktúrálja újra a szöveteket. Láthatóan csökkenti a ráncokat. Meggyőző eredményeket mutat a bőr feszességében és tónusában. Újrarendezi a kollagénhálót és az elasztikus rostokat, hogy egy sűrű, egyenletes struktúrát hozzon ezzel létre, így javítva a bőr sűrűségét és feszességét. Intenzíven hidratál és köti meg a nedvességet.

A kezelés nyomópontmasssázst és ultrahangot is tartalmaz, valamint felhelyezésre kerül egy speciális filcmaszk 99% természetes, fagyasztással szárított kollagénnel. A Collagen Biometrix Face intenzíven hidratál és felgyorsítja a kollagénszintézist. Nem tartalmaz tartósítószert, illatanyagot, színezéket.

Hatóanyagok:

  • hialuronsav-komplex
  • növényi, tengeri kollagén
  • palmitoyl tripeptide

Alkalomszerűen is javíthatja bőre állagát ezzel a kezeléssel, azonban a hosszan tartó, látványos eredmény elérése érdekében kúraszerű alkalmazását javasolom.

Házi utóápolásként válassza a

  • Collagen Booster krémet
  • Derma Cellular Perfecting Eye Cream-et a szemkörnyék ápolására
  • Anti-Wrinkle Booster For Lips ajakápolót méhpempővel.

A kezelés ideje: 90 perc

Ára: 22.000 Ft.- /alkalom

Csomagban:
(6 alkalommal +50ml Collagen Booster krémmel)
170.000 Ft.-helyett 150.000 Ft.-

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!