HSR LIFT LUXUS

„Lifting és öregedésgátlás a legmagasabb szinten a szépség kincsesládájából!”

A hatékony feszesítés titka az átfogó kezelés a ráncok összes típusa ellen, melytől az arc azonnal fiatalabb, kisimultabb és ragyogóbb lesz.

A BABOR sikeresen feltárta a bőröregedés rejtélyét és leküzdésének módjait. Széleskörű tudás és teljeskörű (bőröregedést illető, dermatológiai és genetikai) kutatás a kulcsa a HSR kiemelkedő hatékonyságának.

A HSR lifting luxusminőségű termékcsalád szettje öt csúcsteljesítményű anti-aging hatóanyagot tartalmazó formulával lép fel a ráncok összes típusa ellen (pl. mimikai ráncok, gravitációs ráncok, ajak körüli dohányzóráncok, glikációs ráncok), csökkenti az életkorral kapcsolatos rugalmasságvesztést és a kollagénrostok leépülését, kisimítja a bőrt. Luxus bőrápolás látható lifting hatással.

A bőr visszakapja  fiatalos feszességét és rugalmasságát, optimális hidratáltsági szintjét. Az arckontúrok határozottabbak lesznek. A ráncok és vonalak láthatóan és folyamatosan csökkennek.

A házi ápolás kiegészítésére a HSR Lifting Szettet ajánlom!

5 csúcsminőségű hatóanyaggal a ráncok össze típusa ellen:

Multitendyn Plus

Életkorral kapcsolatos rugalmasságvesztés
Csökkenti a ráncok mélységét, stabilizálja a kapillárisokat (hajszálereket), stimulálja a bőr anyagcseréjét, növeli a bőr oxigén és tápanyagellátását, gátolja a kollagén lebomlását

Csillagfürt / farkasbab Gravitációs ráncok csökkentése

Minimalizálja a gravitációs ráncokat, redőket és rugalmasabbá teszi a bőrt, serkenti az 1-es típusú kollagén szintézist és optimalizálja a rostszálak összetételét

Karnozin

Csökkenti a kollagén rostok glikációját
Megköti a glikációs végterméket (AGE)
Megakadályozza a melanoid lerakódást a szövetekben.

Relaxo Peptide

Csökkenti a mimikai ráncokat
Fellazítja a mikrofeszültséget a szövetekben, korlátozza a neurotranszmitterek felszabadulását amelyek az izom-összehúzódásokért felelősek.

Neuroreceptor Peptide

Csökkenti a pliszé ráncokat
Minimalizálja a mimikai ráncokat és kisimítja a bőrt.
Elősegíti a bőr természetes barrier funkcióját és segít megakadályozni a hidratáltságvesztést, teltebb és simább lesz tőle a bőr.

LIFT EXPRESS
A kezelés időtartama: 1óra

Ára: 21.000 Ft.-

DEEP-LIFT FACE LINE
A kezelés időtartama: 2óra

Ára: 28.000 Ft.-

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!