Mikrodermabrázió, bőrcsiszolás

A mikrodermabrázió egy olyan kozmetikai beavatkozás, amikor mechanikailag távolítjuk el a bőr felső, elhalt hámrétegét, tulajdonképpen lecsiszoljuk. Ez az egyik legnépszerűbb metódus, mely segítségével a kozmetikai kezelés hatására drámaian javul a bőr tónusa és állaga.

Kétféle mikrodermabráziós gép létezik, az egyik mikro aluminium-oxid kristályok segítségével, a másik egy gyémántfej és vákum segítségével távolítja el az elhalt szaruréteget, ezáltal a bőr megújul és üdévé változik.

A kristályos kezelés során a bőr felső rétegén lévő elhalt hámsejteket és bőrszennyeződéseket távolítja el a csiszolófej (alumínium-oxid kristályok) segítségével, amely nemcsak a sérült hámréteget csiszolja, hanem fokozza a bazális réteg vér- és nyirokkeringését is. Ezáltal felgyorsul a működőképes és kollagénben gazdag bőrsejtek képződése, amelyek felfelé vándorolva felépítik az új hámréteget.

 

A gyémántfejes dermabrázió a finom mechanikai bőrcsiszolás és az arcvákum együttes hatását alkalmazza a bőr felületén található elhalt szarusejtek eltávolítására és a bőrmegújító folyamatok élénkítésére. Az eltérő szemcseméretű kezelőfejekkel a peeling enyhébb és intenzívebb formái közül választhatunk.

Mindkét modul használatával a mechanikai peelinghatás mellett a bőr finom nyirokmasszázsát is elvégezhetjük.
Ennek következtében fokozódik a nyirokfolyadék áramlási sebessége, a salakanyagok elszállítása felgyorsul.
A bőr tápanyag és oxigén ellátása növekszik. A kezelés hatására a bőr szintbeli különbségei csökkennek.

Bármely probléma esetén a legintenzívebb hatás a speciális kozmetikumok és a mikrodermabráziós kezelés együttes alkalmazásával érhető el, nemcsak az arcon, hanem az egész testfelületen is. A kezelések intenzív, szalonbeli kúrából, otthoni kiegészítő utóápolásból és az eredmény elérése után fenntartó kezelésekből állnak.

Milyen típusú bőrproblémák kezelésére ajánlom:
  • Fénykárosodott bőrre, pigmentfoltok elhalványítására, egyenletesebb bőrszín elérése érdekében
  • Hegek, korábbi pattanások nyomainak finomabbá tételére
  • Ráncok mélységének csökkentésére
  • Rugalmasságát vesztett bőr frissítésére
  • Fakó, szürkés árnyalatú bőr keringésének javítására
  • Tág pórusú bőr felszínének finomítására
Miből áll a kezelés?

A csiszolás elvégzése után – mely természetesen nem jár fájdalommal, sem vérzéssel – értékes hatóanyagokat (szérumot, ampullát) tudunk a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, ezután egy kellemes, nyugtató pakolás zárja le a folyamatot.

Otthon folytatható a szokásos bőrápolás, melyhez a bőrproblémának megfelelő kiegészítő termékeket tudok javasolni.

A fokozott fényvédelemre kell még nagyon ügyelni! Szolárium és erős napsugárzás a kezelés után még két hétig nem javasolt!

Bármely kezelésbe beilleszthető, a kezelés időtartama: 15-20 perc.

Ára: + 4.000 Ft.-

Jelentkezzen be hozzám telefonon!

+36 20 962 40 06

Az első kezelése mellé 3db termékmintát adok Önnek AJÁNDÉKBA!

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!