Szemöldöktetoválás

Szemöldökünk arcunk meghatározó eleme. Korántsem arra való, hogy mindig a legújabb divatirányzatot tükrözze! Az esztétikus szemöldök nem feltűnő, tökéletes harmóniában áll arcunkkal, hangsúlyt ad a szemnek, kiemeli vonásainkat és nem utolsó sorban jólápoltságot kelt.
A jó szemöldöktetoválás minden estben személyre szabott! Formája, íve, színe, az elkészítés módja harmóniában áll az egyéniséggel. Fontos szempontokat szem előtt tartva (szőrök színe, mennyisége, bőr és hajszín, arcforma, karakter, sajátos igények…)  a vendéggel együttműködve kerül sor a gondos és alapos tervezésre!

Arra törekszem, hogy a lehető legtöbb szál megtartásával, a meglévő adottságokra építkezve a legelőnyösebb hatást nyújtsam a végeredménnyel!

Kinek ajánlom?
 • Mindazoknak, akik nincsenek megelégedve a szemöldökük formájával
 • Akik hiányosságokat,  aszimmetriát szeretnének korrekcióztatni
 • Azok számára, akiknek nyűg gyakran kozmetikushoz járni
 • Baleset, sérülés okozta hegeket óhajtanak elfedni
 • Túl sok időt töltenek rajzolgatással
 • Sportolóknak
 • Szemüvegeseknek, akiknek problémát okoz a szemöldök korrekciózása
 • Nem utolsó sorban mindazoknak, akik tartós megoldásra vágynak és fontosnak tartják a természetes, jólápolt benyomást!


Mindezzel értékes időt spórolnak meg, megkönnyítik minennapjaikat!

Gondolkodott már azon, hogy mennyit spórolna azzal, ha szemöldöktetoválást készíttetne?

A szemöldökpigmentálás tecnikáinak számtalan módja van:

Szálazott, lágyan satírozott, púderezett,  hibrid eljárással, több folyamat keverésél készült.

Ezek közül iránytűként szeretnék néhányat kiemelni!

SZÁLAZOTT
A legújabb szálelrendezéses szemöldöktetoválással azoknak a nőknek is vonzóvá válhat a sminktetoválás, akik korábban ódzkodtak tőle. A ritkuló szemöldök gyönyörűen kiegészíthető, vagy akár át is színezhető. A legelőnyösebb forma alakítható ki a természetestől a hangsúlyosabbig. Csak egészen közelről vizsgálva vehető észre hogy a szemöldök nem kizárólag szőrszálakból áll.

Ez egy kifinomult technika, mely mikroszálakból épül fel, követve a szálirányt, ezért személyre szabott. Minél kecsesebbek, vékonyabbak a szálak, annál realisztikusabb a hatás. A elrendezésének tárháza rendkívűl széleskörű. Több színt alkalmazva 2D, 3D hatást érhetünk el. Kiegészítve lágy satírozással, púderezve, HIBRID technikát alkalmazva igazodhatunk az Ön adottságaihoz, igényeihez.

Kézi eszköz, MICROBLADING alkalmazásával is lehetőségem van a szemöldök elkészítésére, melyről bővebben olvashat Artistry  Eyebrow címszó alatt.

Minél kecsesebbek a szálak, annál kevesebb pigment jut a bőrbe. Célom a természetes hatás elérése. Emiatt a szálazott szemöldöktetoválás élettartama rövidebb a régi, elavult, töményen satírozott tehnikánál! Frissítését egyéntől függően egy-két év múlva ajánlom!

ARTISTRY EYEBROW
Ez egy védett márkanév. Ezt a kifejezést csak speciálisan ezen módszerre irányuló tanfolyamot végzett szakemberek használhatják!

Az Artistry Eyebrow a japán microblading európai változata. Kézi eszközzel készülő szálazott technika a legtermészetessebb hatás kedvelőinek. Mindazoknak ajánlom, akik nem szeretik túlságosan hangsúlyozni a szemöldöküket, nem kedvelik és ódzkodtak a tetoválás gondolatától is! Hajszálvékony vonalkák, melyek úgy vegyülnek el, hogy meg sem lehet látni melyik az eredeti szemöldökszőr. Hűen követik az eredeti szálak dőlésirányát. Észrevehetetlen, hyperrealisztikus hatást eredményez. Kiválóan alkalmas hiányosságok pótlására, szemöldökív formázására, a végek sűrítésére. Mindazoknak ajánlom, aki gondolkodott, mert soknak érezte a hangsúlyos, satírozott technikákat!

A hajszálvékony szálacskákba nem jut sok pigment, ezért élettartama rövidebb, frissítését 12-18 hónapon belül javasolom!

SOFT POWDER - PÚDERES HATÁSÚ
2016 újdonsága, a satírozás reneszánsza!

Lágy, finom, porhatású szemöldök. Satírozás, de mégsem túl karakteres, természetes, de mégis tartósabb, mint a szálazott szemöldök. 2-3 színnel készül, az eleje és a teteje világosabb, majd fokozatosan az alja és a végefele sötétedik. Speciális pontozó és ingázó mozdulatokkal készül, művészi összhatása miatt maga mögé utasítva a régi, elavult satírt. A sminkelésben már évek óta hódít ez a stílus és most végre tartósan is viselhető! Gyönyörű ívű, enyhén hangsúlyos, ezáltal nem kelt szigorú és természetellenes hatást. Finom színátmenettel készül, nagyon népszerű lesz azok körében, akik kevésbé feltűnő, de tartósabb megoldásra vágynak a szemöldöktetoválásban.

Mindazoknak ajánlom, akik kedvelik a „rajzosabb”, enyhén karakteres eredményt és tartósabb, akár 2-4 évre szóló (színtől és egyéntől függően) megoldásra vágynak!

PhiBrows®

A közelmúltban elvégeztem Branko Babic sminktetováló mester akadémiájának alapképzését. Jelenleg a magasabb szintek eléréséért dolgozom, tanulok, fejlesztem magam. Biljana Ilic a mentorom.

Ez egy védett márkanév! Csak azok a szakemberek jogosultak használatára, akik elvégezték ezt a képzést. Nagyon büszke vagyok rá, hogy a néhány magyar közé sorolhatom magam.

Mi is ez? Olyan hiperrealisztikus, kézi eszközzel készített szálas szemöldök sminktetoválás, melynek tervezése és elkészítése az ARANYMETSZÉS szabályaira alapul. Ezen arányosságok a természetben és a művészetekben is gyakran megjelennek, harmóniát teremtve a szimmetria és az aszimmetria között. Ez a létezésről szóló alapigazság. Precíz mérések, a megadott matematikai arányok betartása jellemzi a tervezést és a kivitelezést. Minden szálnak pontos helye és iránya van, hogy egységben teremtsék meg a legharmonikusabb végeredményt. Természetessége magával ragadó, ezért mindazoknak ajánlom, akik eddig irtóztak a tetoválásnak még a gondolatától is!

Miért válasszon engem?
 • mert csúcsminőségű gépekkel és professzionális pigmentekkel dolgozom
 • sokéves tapasztalattal a hátam mögött fontosnak tartom a folyamatos továbbképzést
 • az ön nyugalma és diszkréciójának megtartása érdekében mindent megteszek
 • a vendéggel együttműködve nagy gondot fordítok a tervezésre, nem kell izgulni milyen is lesz a végeredmény
 • a leghatásosabb érzéstelenítőket alkalmazom, mert számomra fontos az empátia. Munkámat türelemmel, precízen, kellő szakmai alázattal végzem, hogy páciensem a lehető legmegelégedettebben távozzon
 • ha kérdései merülnek fel, segítőkészséggel állok rendelkezésére
 • jelentős kedvezménnyel frissítem az általam elkészített sminktetoválásokat
Jelentkezzen be hozzám telefonon!

+36 20 962 40 06

A sminktetoválás utáni utóápolót INGYEN adom Önnek!

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!