Szemtetoválás

„A legpraktikusabb női dolgok egyike, amivel megszabadulhat a mindennapos,  gyötrelmes tortúrától!”

A hétköznapjainkban a legtöbben nem viselünk szemsminket, de a kontúrt a legtöbben kihúzzuk. Illetve olyan hölgyek is akadnak szépszámmal, akik szeretnék kihangsúlyozni a lelkük tükrét, de nem elég ügyesek hozzá, vagy nem biztosak benne, számukra mi a legelőnyösebb. Tudom, hogy az ön fejében is ott motoszkál a tartós szemkontúr gondolata, de elhessegeti! „-Biztos nagyon fáj, én úgy sem bírnám ki, nagyon érzékeny a szemem!…” Mindenkit megnyugtatok. A szem a tetoválás alatt végig csukva marad! Ma már a legmodernebb érzéstelenítő készítményekkel teljesen minimálisra csökkenthető a fájdalom! Akik rászánták magukat, kivétel nélkül ezt mondják: „-Bárcsak előbb hoztam volna meg a döntést!”
Amennyiben ezek közül csak egyetlen eset is vonatkozik önre, ne tétovázzon!
  • Tartós magoldásra vágyik a nap 24 órájában.
  • Időt, fáradságot kíván megspórolni. Napi fél órával többet szeretne aludni.
  • Érzékeny, allergiás a szeme, gyakran könnyezik.
  • Kontaktlencsét, szemüveget visel.
  • Ritka a szempillája, esetleg alopéciás.
  • Előnyösebb, hangsúlyosabb, vidámabb szemkifejezés a vágya.
  • Napozás, szaunázás, úszás, sportolás, szórakozás közben sem szeretne elkenődött szemfestéket, s jó lenne néha bátran elmorzsolni néhány könnycseppet! 🙂
A szemtetoválás számos lehetőséget kínál formák és színek harmonizálására, aszimmetria korrigálására, szem körüli anti-age bőrvilágosításra. Az egyéniségéhez, adottságához legelőnyösebb forma kiválasztása komoly szakértelmet igényel, ne bízza bárkire!

A SZEMPILLASŰRÍTÉS önmagában egy szolíd viselet, láthatatlan módon emeli ki a tekintetet.
A SZEMKONTÚR egy mérsékelten látványosabb eljárás, mely szempillasűrítéssel indul és kifelé haladva satírozással alakul ki a forma.
A klasszikus szemhéjtetoválást különlegessé tehetjük a mai modern technikákkal. A SATÍROZOTT, PORHATÁSÚ, FÜSTÖS módszerek variációja számtalan. Igény szerint bármilyen színnel extravagánssá alakítható.

DuoLine Green

Extravagáns szemkontúr smaragdzöld színnel és feketével a felső pillák tövében.

Mindazoknak ajánlom, akik nem szeretnének csak klasszikus fekete kontúrt és kedvelik a színes szemsminket!

Zöld helyett bármilyen tetszés szerinti színnel elkészíthető!

A szemhéjtetoválás nem helyettesíti az alkalmi sminket! Kiváló alap a mindennapjainkban, a praktikumot képviseli megkönnyítve a hétköznapjainkat. Éppen ezért a kirívó,  túlzó jellegű elvárásoknak nem szeretnék eleget tenni! Nálam ez az elv elsődleges: „A kevesebb, sokszor több.”
error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!