Szalonetikett

ÉRKEZÉS

Szívesen veszem, ha időben tájékozódik arról, hol található üzletem. Munka közben nem biztos, hogy lehetőségem adódik arra, hogy útbaigazítsam önt. Szíveskedjen kezelési időpontja előtt 5-10 perccel megérkezni, így kényelmesen lepakolhat, átöltözhet, elfogyaszthat egy frissítőt! Késés esetén (max. 5-10 perc elfogadható) mindenki önmagától veszi el az időt, kezelését a következő páciensem rovására nem tudom meghosszabbítani. Önnek sem esne jól, ha más pontatlansága miatt várakoznia kellene.

7500 Nagyatád, Széchenyi tér 18-20., fsz.6.

KÖRNYEZET

A szalon területe relaxációra szolgál, így szeretném megkérni önt, hogy a mobiltelefon használatát mellőzni szíveskedjen! A zavartalan pihenés, illetve a dolgozók koncentrációjának érdekében nagyra értékelem, ha mobilját lehalkítja, illetve a telefonálás íratlan szabályait betartja!

FOGLALÁS, LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Minden kedves vendégem számára maximális odafigyelést és törődést szeretnék biztosítani. Ahhoz, hogy az ön időpontját is garantálni tudjam, kérem előre foglalja le a megfelelő helyet! Erre lehetősége van személyesen, telefonon, e-mail útján. Kérem ne használja erre a célra a közösségi fórumokat! Amennyiben kezelése időpontját módosítani, vagy töröltetni szeretné, szíveskedjen időben jelezni! Ekkor nekem is lehetőségem adódik, hogy mást értesíthessek. Ellenben, ha későn szól, erre már nincs módom. Ez az állásidő nekem veszteség. Többszörösen elvesztegetett idő! Ön elveszi a lehetőséget attól, aki szívesen jött volna ön helyett, és nem utolsó sorban elveszi az időm a családomtól! Ez egy vállalkozás, amiben ön ezzel anyagi veszteséget is okoz. Időpontmódosítás, vagy lemondás esetén kérem ne várja el tőlem azt, hogy soron kívül új helyet biztosítsak!

 

Üdvözlettel:
Böckös-Borsay Andrea

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!