Bőrdiagnosztika kamerával

BABOR TECH DERMA VIZUALIZER számítógépre csatlakoztatható bőrdiagnosztikai kamera.
Ön hogy méri a bőrén használt kozmetikumok hatását?

Bár a szabad szemmel is látható eredmények meggyőzőek tudnak lenni, néha a remélt hatékonyság túl sokat várat magára, sőt az is előfordulhat, hogy nem a kívánt eredményt érjük el. Célszerű a kísérletezgetések helyett bőrünk szükségletei alapján kiválasztani a számunkra ideális termékeket, ha ugyanis nem jól választjuk meg a kozmetikumainkat, sokat ronthatunk bőrünk állapotán, ezért érdemes mindig szakszerű segítséget kérni.

A professzionális, fájdalommentes bőranalízishez a Babor Derma Visualizer high-tech bőrdiagnosztikai eszközt ajánlom! Segítségével pontos eredményekkel szolgálok bőre állapotáról, és személyre szabott ápolási tanácsokkal látom el. A korszerű kamera segítségével nagy felbontású képeken láthatók a mérések eredményei a tökéletes hitelesség érdekében.

A kamera a bőr felszínének és mélyebb rétegeinek szerkezetét mutatja, a precíz felvételeken 80-szoros nagyításban látható az ön bőrének állapota. Ezáltal választ kap azokra a kérdésekre is, hogy milyen bőrtípusba tartozik, és jelenlegi állapotában pontosan mire lenne szüksége bőrének. A rendszeres állapotfelmérések segítségével képekkel igazolhatóan nyomon követhetjük a termékhasználat hatékonyságát is.
A bőr állapotának ismerete rendkívül fontos, hiszen bőrünk a legnagyobb szervünk, melynek feladata, hogy erős védelmet nyújtson szervezetünk számára, arcunk esetében érzelmeink kifejezésének enged teret, miközben szépsége megjelenésünket is meghatározza!
Ismerje meg ön is a bőrét!
  • Bőrtípus meghatározás 80x-os nagyításban
  • Zsírtartalom felmérése
  • Pórusanalízis
  • Pigmentrendellenességek feltárása
  • Hámlás és a bőr nedvességtartalmának vizsgálata
  • Eredmények összegzése szóban és mail-ben
  • Összehasonlító elemzés a kezelések eredményességéről, a bőrkép javulásáról

A Derma Vizualizer számítógépre csatlakoztatható bőrdiagnosztikai kamera segítségével az arc bármely pontján és bármely elváltozást szinte hihetetlen részletességgel figyelhetünk meg. Szabad szemmel nem látható, érzékelhető bőrproblémákat időben felismerhetünk! Pillanatképeket készíthetünk kezelés előtt, illetve utána. Így kiválaszthatjuk az ön számára leghatékonyabb szépségápolási programot. Egy kúra alkalmával bizonyíthatóan tudjuk szemléltetni a kezelések hatékonyságát és mértékét. Követhetjük az eredményességet, javulást.

A felmérés 30-45 percet vesz igénybe.

Ára: 7.000 Ft.-

Jelentkezzen be hozzám telefonon!

+36 20 962 40 06

Az első kezelése mellé 3db termékmintát adok Önnek AJÁNDÉKBA!

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!