Bemutatkozás

BÖCZKÖS-BORSAY ANDREA

Babor aranyrózsával kitüntetett kozmetikus mester
Platinum referenciaszalon-tulajdonos
Sminktetováló

Gimnáziumi éveim alatt pedagógiából és pszichológiából fakultáltam, melynek nagy hasznát vettem munkám során. Pályámat 1992-ben kezdtem Nagyatád akkori egyetlen hotelében, ahol 16 éven át üzletvezető kozmetikusként dolgoztam. A kötelező gyakorlati idő után azonnal mesteri címet szereztem, amire nagyon büszke vagyok. A hosszú évek során 13 tanuló szerzett nálam szakmai tapasztalatot, fodrászok és manikűrösök munkáját koordináltam. Szerencsésnek érzem magam, hogy betekintést nyerhettem a szállodaipari wellness világába, ezzel idejekorán lehetőségem adódott a minőségi Spa-kezeléseket megismerni. Ezen tapasztalatokkal gazdagodva, fűszerezve saját egyediségemmel hamarosan célommá vált egy saját üzlet megalapítása, mely nem sokáig maradt vízió, hanem meg is valósítottam.

A sminktetoválást 1997-ben, 19 évvel ezelőtt kezdtem és azóta is folyamatosan gazdagítom a tudásom. A 27 év alatt szerzett minősüléseimet, okleveleket, diplomákat egy külön mappában megtekinthetik. 2011-ben munkámat a Babor magyar vezér képviselete aranyrózsás kitüntetéssel jutalmazta, amely a legmagasabb szintű elismerés!

Mindeközben stabil és hűséges vendégkört alakítottam ki, mely számomra a legnagyobb eredmény.

Fontosnak tartom az élethosszig tartó tanulást, mely nagy jelentőséggel bír munkásságomban is. Azt vallom, hogy a kitartó, szorgalmas munka meghozza a gyümölcsét. Négyszer képeztem magam tovább Achenben, a Babor fellegvárában. Itt folytatott tanulmányaim során gyűjtöttem a legtöbb tapasztalatot és motivációt! Ennek következményeképpen 2008-ban valóra vált az álmom! Saját üzletbe költöztem a város központjába. Ezzel egyidőben platinum referencia szalon szintjére fejlesztettem üzletemet, mely besorolást azóta is megtartottam! Szalonomat a Babor-filozófia szellemében alakítottam ki. Földszinti, utca frontra nyíló, teljes üvegkirakatú, előtte hatalmas parkolóval. Dél-keleti tájolása miatt a nap fénye egész nap átjárja. A fogadóban Babor-shop műkődik, a termékek teljes palettájával, bejelentkező pulttal, otthonosan berendezett, klimatizált váróval. A két kezelő kabin (külön gyantázóval) teljes nyugalmat biztosít vendégeimnek. A kényelmet és praktikumot tea-konyha, öltöző, zuhanyozó fokozza.

Fő irányelveim: igényesség, precízség, pontosság, tisztelet, alázat! Nincs csúszás, nincs várakozás! Egyszerre csakis egy pácienssel dolgozom, figyelmem egész fókusza az ő kényeztetésére irányul. A teljes diszkréció és nyugalom biztosításának érdekében nincs asszisztenciám. Fontosnak tartom az előremutató, tervezett szépségprogramok, kúrák kidolgozását és teljes tanácsadást nyújtok az otthoni ápoláshoz. Úgy gondolom, a vendéggel együttműködve tudunk maradandó eredményeket felmutatni.

Kiket várok? Olyan egyedi hölgyeket és családtagjaikat, akiknek minőségi elvárásai  vannak és egyénre szabott  tanácsokat várnak el a szépségápolás minden területén!

A nyitvatartás előzetes időpont egyeztetéssel, bejelentkezés alapján módosul.

Tel.: 20/962-4006 | Facebook oldalam

Szeretettel várom önt, ismerje meg az én Babor-világomat! 🙂
Böczkös-Borsay Andrea

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!