Sminktetoválás

Jó tisztázni!

A testtetoválás és a sminktetoválás között a különbség többek között a festékben, a gépben és abban mutatkozik meg, hogy a sminktetoválás során csak a bőr hám-irha határáig juttatjuk a pigmenteket, míg a testtetoválásnál ennél mélyebbre. Éppen ez a különbség adja a sminktetoválás nagy előnyét, hogy idővel fokozatosan elhalványul, majd eltűnik. Ez óriási előny abból a szempontból is, hogy a kor előrehaladtával meglógó, megereszkedett vonalakat, korrigálhassuk, illetve igény szerint formát változtathassunk.

A sminktetoválás nappali smink, nem helyettesíti az alkalmi make-upot, de kiváló alapot ad hozzá! Egyedülálló lehetőség arra, hogy egész nap ápolt legyen külsőnk, sminkünk ne mosódjon el. Strandon, sportoláskor, de még a reggeli ébredéskor és az intim pillanatokban is tökéletes maradjon!

A sminktetoválás célja:

A nap 24 órájában biztosítani a tökéletes megjelenést, napi időráfordítás nélkül. Feladata az arc természetes harmóniájának megteremtése, a szem, a szemöldök és a száj hangsúlyossá tétele, az arc karakteréhez leginkább illeszkedő forma kiválasztásával, a bőr tónusához igazodó színekkel.

Fő irányelvem: a legteljesebb természetességre és esztétikumra való törekvés, az előnyösségek kiemelésével és az esetleges hibák hibák korrigálásával, elhomályosításával!

Számomra a vendég hosszútávú megelégedettsége a legnagyobb siker!

„A jó sminktetoválás paradoxona, hogy észrevehetetlen!”

Higiénia, biztonság:

Egy igényes szépségszalonban patyolattisztaság uralkodik. Ez nem csak az esztétikum miatt fontos, hanem a legnagyobb elvárás a vendégek biztonsága érdekében. A legmodernebb ultrahangos sterilizáló berendezéssel rendelkezem, a fertőtlenítésre nagy hangsúlyt fektetek. Törekszem az egyszer használatos felszerelések legszélesebb körű használatára. Bármilyen furcsa, ki kell emelnem néhány fontos dolgot. Kizárólag kesztyűben, szájmaszkban dolgozom! A páciens előtt bontom fel az egyszer használatos tűket, előtte cseppentek a pigmentből, közlöm vele, hogy milyen festékkel, színnel, géppel, eljárással dolgozom, s ezt precízen dokumentálom is!

Prémiumkategóriás, többszörösen díjnyertes gépekkel tetoválok, a pigmentek antiallergének, megbízhatóak, biztonságosak!

Sminktetoválás nálam:

 

A sminktetoválás bizalmi kérdés, hiszen tartós beavatkozásról van szó, ami nem törölhető le, ezért nem mindegy milyen technikai háttérrel, felkészültséggel végezzük. Prémiumkategóriás, többszörösen díjnyertes gépekkel tetoválok, a pigmentek antiallergének, megbízhatóak, biztonságosak! Számomra a sminktetoválás igazi elhivatottság! Úgy gondolom maximalistáknak való, hiszen a legapróbb részletekig a tökéletes kidolgozásra kell törekedni! Türelemmel, kitartással, következetességgel és jókora szakmai alázattal! Közel 2 évtizedes tapasztalattal a hátam mögött még mindig van mit tanulnom. A mai napig csillapíthatatlan vággyal járok továbbképzésekre, szemináriumokra.

Az alapokat Szigeti Ágitól kaptam 1997-ben. Majd Kalcsu Kati személyes útmutatásai következtek, akinek hálás köszönettel tartozom! Patkós Alexandra tanfolyamain (Színelmélet, Artistry Eyebrow, Soft Powder) a legújabb trendeket sajátítottam el, s László Krisztina a szálak igazi harmóniájával ismertetett meg.

A Berényi sminktetováló iskola szervezésében az orosz Alina Soloveva mester avatott be praktikáiba és kiscsoportos képzés keretein belül ismerhettem meg a híres, „légies”, szálas szemöldökpigmentáló titkait.

Időközben Banko Babic sminktetováló akadémiáját is elvégeztem, mely egy kézi microblading technika és az aranymetszés szabályaira alapul. 2017. január 18-án PhiBrows Artist lettem! Minösülésem, oklevelem száma itt található:

A sminktetoválás menete:

Kapcsolatfelvétel

A sminktetoválást megelőzően lehetőséget biztosítok egy személyes konzultációra, melynek során megtervezem a legelőnyösebb formát és kiválasztjuk a megfelelő színt. A kirajzolás során a pigmenttel megegyező  színű ceruzát használok, így szemléltetem, hogy fog kinézni a végeredmény. Ezzel elkerülve a vendég bizonytalan érzéseit, félelmeit!

Tisztítás, fertőtlenítés

Speciális peelingek használata

Előérzéstelenítés

Tervezés (kontroll ülve, állva, tükör előtt)

Pigmentpróba felkenése a bőrre

Érzéstelenítés

A leghatásosabb készítményekkel a fájdalomérzet elkerülhető, illetve minimálisra csökkenthető!
(Ez alatt dokumentálás: szín, technika, áthúzás időpontja, tájékoztatás)

Pigmentálás, sminktetoválás

Utóápolás, szükség esetén hűtés, bőrnyugtatás.

Otthonra ápolókrémet biztosítok!

A munka során a vendég kis kézitükörben folyamatosan nyomon követheti az eljárást, mert a sminktetoválás bizalmi kérdés, nem „zsákbamacska”!

Kérem a sminktetoválást megelőző két napban a szoláriumozás és napozás mellőzését! 

Ne festesse frissen a szemöldökét! Szemtetoválás előtt kérem szedesse le műszempilláit! A szájtetoválást megelőzően, herpeszre  való hajlam esetén, időben kezdje meg a megelőző készítmények alkalmazását! Bőrét kellőképpen ápolva tartsa puhán! Közreműködését szívesen veszem, köszönöm szépen!

Miért válasszon engem?

  • mert csúcsminőségű gépekkel és professzionális pigmentekkel dolgozom
  • sokéves tapasztalattal a hátam mögött fontosnak tartom a folyamatos továbbképzést
  • az ön nyugalma és diszkréciójának megtartása érdekében mindent megteszek
  • a vendéggel együttműködve nagy gondot fordítok a tervezésre, nem kell izgulni milyen is lesz a végeredmény
  • a leghatásosabb érzéstelenítőket alkalmazom, mert számomra fontos az empátia munkámat türelemmel, precízen, kellő szakmai alázattal végzem, hogy páciensem a lehető legmegelégedettebben távozzon
  • ha kérdései merülnek fel, segítőkészséggel állok rendelkezésére
  • jelentős kedvezménnyel frissítem az általam elkészített sminktetoválásokat

A sminktetoválás utóápolásához használatos krémet INGYEN adom Önnek!

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!