A Baborról

BABOR KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS
Természetes összetevők a lehető legnagyobb hatékonyságért és kompatibilitásért.

A BABOR-nál a kutatás azt jelenti, átlépni saját határainkat, merni nagyot gondolni, és mindig nyitottnak lenni a még fel nem fedezett dolgokra. A kiterjedt kutatási-fejlesztési munkánk a szépséggel kapcsolatos problémák megoldására és természetes szépség megőrzésére fókuszál.

Célzott megoldásokat keresünk konkrét bőrproblémákra és -igényekre. Interdiszciplináris kutatócsoportunk bőrgyógyászokkal, genetikusokkal, biokémikusokkal, molekuláris biológusokkal, orvosokkal és diabetológusokkal, valamint elismert egyetemekkel és más vezető kutatóintézetekkel dolgozik együtt a korszakalkotó innovációkon.
Ez a szakmaközi kooperáció áttörő kutatási eredményeket ér el, melyek a BABOR termékek összehasonlíthatatlan hatékonyságához és kompatibilitásához vezetnek. A BABOR kutatás során bizalmunkat vetjük a természetes növényi kivonatokba, és bőrgyógyászati teszteken értékeljük hatékonyságukat.  A nagy hatékonyságú krémek a gyógyszeripari előírásoknak megfelelő gyártás és minőségi tesztelés után a tapasztalt BABOR kozmetikusok szakértő kezeibe kerülnek. A koncepciótól az alkalmazásig – BABOR BEAUTY INTELLIGENCE.
A természettel tisztelettel bánni!
A természettel és értékes aktív összetevőivel tisztelettel bánni munkánk egyik kulcsfontosságú tényezője. Ennek során ORGANIKUS termesztésű és megújuló energiaforráson alapuló nyersanyagokat használunk.

A BABOR 1956-os alapítása óta ELLENZI AZ ÁLLATKÍSÉRLETEKET! Természetesen a jövőben is elutasítunk mindenfajta állatkísérletet, vagy abban való részvételt.
A minőséggel és az általunk használt nyersanyagok tisztaságával kapcsolatos magas elvárásaink, a szigorú ellenőrzések, melyet a minőségi tesztek során végzünk, garantálják termékeink biztonságosságát és minőségét.

A BABOR termékek:

  • nem tartalmaznak PEG-eket (polietilén-glikol),
  • nem tartalmaznak szintetikus szilikonolajat,
  • nem tartalmaznak bőrirritáló ásványi olajokat,
  • mentesek a paraffinoktól és azok származékaitól,
  • parabén mentesek,
  • mentesek az állati eredetű anyagoktól.

BABOR. Ask for more.

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!