Maszk trilógia

Maszkból sosem elég! Ezt a BAbor is tudja, ezért is állította össze a káprázatosan csillogó Maszk Trilógiát!
Nincs is jobb érzés, mint amikor egy fárasztó hét után végre a kikapcsolódás ideje érkezik el. És miközben a reggeli kávénkkal a kezünkben leülünk a kedvenc újságunkat átolvasni, addig egy maszkot felkenve még az arcbőrünk szépségéért is tehetünk, erőfeszítés nélkül.
Ajánlom vendégeim figyelmébe a három új maszkot! Az év végi rohanás közepette a legjobb, amit bőrükért tehetnek, ráadásul külön időt sem kell szakítani rá. Főzés közben, olvasás közben vagy a kedvenc sorozat rész megnézése közben is kiválóan alkalmazható

Clarifying Black Pearl

Mélytisztító, lehúzható csillámló maszk
A fekete gyöngy kivonatot tartalmazó csillogó hámlasztó maszk a bőrt gazdag ásványi táplálékkal tölti fel. A maszk, hámlasztó hatásának köszönhetően mélyen tisztít és leoldja az elhalt bőrsejteket, melynek eredménye a tiszta és matt arcbőr.
Hetente egyszer vagy kétszer vékony rétegben vigye fel a maszkot. Hagyja ki a szem, az ajak, a szemöldök és a hajtő környékét. 15-20 perc múlva a maszk teljesen megszárad és egy darabban lehúzható.

 50ml: 8.250 Ft

Energizing Coffee

Folyékony holografikus maszk
Ez a folyékony gélmaszk a csillámló zöld holografikus pigmenteket és koffeint tartalmaz. A maszk hatására az arcbőr felébred álmából, és új életre kel. A C-vitamin megvéd a szabad gyököktől és elősegíti a kollagén szintézist. És van még egy bónusz: a maszk a remek összetevőknek köszönhetően hosszan tartó frissességet és hidratáltságot biztosít.
Letisztítás után, heti 1-2 alkalommal használja a maszkot. Hagyja ki a szem és az ajak környékét. Hagyja fent 15-20 percig, hogy kifejthesse hatását és meleg vízzel mossa le, ami nem szívódott fel.

 50ml: 8.250 Ft

Rejuvenating French Rose

Metálosan fénylő krémmaszk
Az argán kivonatnak köszönhetően azonnal láthatóan feszesít. Rendszeres használattal a ráncok kisimulnak. A francia rózsa kivonat további védelmet nyújt a környezeti stresszhatások ellen és szembeszáll a szabad gyökökkel, miközben a hialuronsav pótolja a nedvességet. A maszk utánozhatatlan élményt nyújt, ahogy a krémes textúrájú metálpink maszk befedi az arcbőrt.
Használja a maszkot hetente egyszer vagy kétszer, letisztítás után. Hagyja ki a szem és az ajak környékét. Hagyja rajta 15-20 percig, hogy kifejthesse hatását és a felesleget meleg vízzel mossa le.

 50ml: 8.250 Ft

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!