Grand Cru Ampullaszett

A Grand Cru ampullaszettel a BABOR minden idők legexkluzívabb otthoni ampullakezelését alkotta meg.

Csomagolása rendkívül fenséges, bársony betéttel, csillogó arany feliratokkal és a szettben rejlő matt színű ampullákkal.
A Grand Cru kifejezést a borászok használják, ezzel jelölve a prémium kategóriát, a legmagasabb minőségű terméket. A BABOR új ampulla szettjében a mindent elindító és már ikonikussá vált rózsa forr egybe az ampullák maximális hatékonyságával, ezzel egyedülálló módon képviselve a BABORt.

A három precíziós ampulla koncentrátum, exkluzív rózsa kivonattal, magas hatékonyságú és teljes körű anti-aging hatást eredményez.

A The Rose ampulla, damaszkuszi rózsa kivonattal, azonnal csökkenti a ráncok mélységét és regenerált megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

The Rose ampulla

Ultimate Rejuvenation – Fiatalítás

Virágos, édes és érzéki illatával a The Rose ampulla rögtön az első alkalommal elvarázsol. Damaszkuszi rózsa kivonatot tartalmaz, amely azonnal csökkenti a ráncok mélységét, meghosszabbítja a dermisz és fibroblaszt sejtek élettartamát és serkenti a kollagén és proteoglikánok  termelését. Fő hatóanyaga mellett tartalmaz még epocylt, lactilt, hyaluron savat, allantoint és panthenolt.

A The Rose ampulla illatával elvarázsol, hatóanyagaival pedig ránctalanító, feszesítő hatást biztosít.

Ezt követi a The White ampulla, fehér alba rózsa kivonattal, mely még simább, fiatalabb és ragyogóbb arcbőrt varázsol.

The White ampulla

Ultimate Radiance – Ragyogás

A The White ampulla virágos, könnyed és pezsdítő illatú. Fő hatóanyaga a fehér alba rózsa kivonat, amely javítja a fehérje maradványok eltávolítását, azáltal, hogy serkenti a sejtek anyagcseréjét, gátolja a melanin és tirozináz termelést, és így kompenzálja a bőr tónusának szabálytalanságait. Perlaura gyökér kivonat pedig tökéletes bőrszínt és bőrfelszínt eredményez. Tartalmaz még epocylt, lactilt, hyaluron savat, allantoint és panthenolt.

A The White ampulla illatával felpezsdít és bőrödet fiatalossá, egyenletesebbé varázsolja.

Az intenzív kúrát a The Black ampulla zárja le, black baccara rózsa kivonattal, mely védi a bőrt így segít megelőzni a korai és környezeti hatások okozta bőröregedést.

The Black ampulla

Ultimate Protection – Védelem

A The Black ampulla illata erős, fűszeres, de mind emellett kényeztető. Fő hatóanyaga a black baccara rózsa kivonat, amely egyedülálló védelmet biztosít a szabadgyökök ellen. Felurasavból és rozmaringból száramazó antioxidánsok teljeskörű DNS és őssejt védelmet nyújtanak még a napsütés ellen is. A kaktusz kivonatnak köszönhetően pedig hidratálja a bőrt. Tartalmaz még hyaluron savat, allantoint és panthenolt.

A The Black ampullának nem csak az illata tölt el energiával, de hatóanyagaiban is bízhatsz, hogy erős védelmet biztosít bőrödnek.

A rózsa és az ampulla találkozása!

Tartalma: 
2×2 ml The Rose ampulla
3×2 ml The White ampulla
2×2 ml The Black ampulla

Ára: 18.750 Ft.-

GRAND-CRU MINISZETT

Kiváló lehetőség adódik arra, hogyha ön még nem ismeri a különleges rózsaampullát, akkor kipróbálhassa. Valamint ajándék képpen is nagyszerű meglepetést szerezhet vele! 

3 különböző árnyalat, 3 hatással 2 ml-es fiolákban:

  • rózsaszín a fiatalításért
  • fehér a ragyogásért
  • fekete a bőrvédelemért felelős

Ára: 6.750 Ft.-

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!