Gyémánt Referencia Szalon

A hazai Babor legmagasabb szintű minősítése tavaly kelt életre. Üzletem a második évben, idén is azon kevesek és kiemelkedők közé tartozhat az országban, amely a platinum szint mellett GYÉMÁNT REFERENCIA SZALON címmel büszkélkedhet! Ez 15 év hűséges partnermunka eredménye.

A Babor kozmetikák között a Gyémánt Szalonok képviselik a legmagasabb minőséget. A gondos kialakítás, a “szép és okos kozmetika” koncepciójának irányelvei és a magasan képzett szakemberek egyedisége is hozzájárul ahhoz az utánozhatatlan Babor-élményhez, amelyre minden vendég vágyik. Letisztult, minőségi, precíz, elegáns és egyénre szabott. Ez jellemzi a termékeket, kezeléseket és egyúttal a Babor Gyémánt Szalonokat is. Köszönet és hála vendégeimnek és kolléganőmnek is!

“A gyémánt a nők legjobb barátja” – mondta Marilyn Monroe erre a különleges drágakőre, amely sokak szerint a legtökéletesebb és legszebb drágakő a világon.
Ígérem, továbbra is kitartóan, alázatosan és szorgalmasan csiszolgatom, fényesítgetem, hogy ezen túl is méltóan ragyoghasson!

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!