BABOR REFERENCIA MEGNYITÁS “Szép és okos kozmetika.”

Nem is olyan régen megvalósult egy álmom, miszerint a Babor “Visual Merchandising” irányelveinek megfelelően alakítottam át a nagyatádi szépségszalonunkat. Ennek a koncepciónak az első alappillére a “szép és okos kozmetika”.

A további kritériumoknak megfelelően az utcafrontra nyíló hatalmas kirakatokban mindig megújulva mutatjuk be legújabb termékeinket. A lakossági termékek a vendégek számára jól látható helyre kerültek, mely elkülönül a két kezelőhelyiségünktől. Itt szabadon válogathatnak a vendégek a széles termékpalettából. A bútorokat minimál stílusúra cseréltem és a hófehér falakat néhány csík gyapjútapétával egészítettem ki.

Az aljzatot provanszi hatású parkettával melegítettem meg és az alap elvárások mellett mindezt megfűszereztem a saját stílusjegyeimmel, mert szeretek egyedit alkotni! Azóta minden helyiségben a plafonokba süllyesztett hangszórókból akusztikus hangzású zene járul hozzá vendégeink kikapcsolódásához.

Tegnap Kalcsu Balázs, a Babor Magyarország tulajdonosa és ügyvezető igazgatója elismeréssel gratulált nekem. Személyes látogatása alkalmával hivatalosan is megerősítette, hogy üzletem az elsők között nyerte el az országban a BABOR REFERENCIA jogosultságát! Boldog és büszke vagyok, hogy egy világszínvonalú céget és márkát képviselhetek! A sok éven át teljesített, töretlen platinum szintű minősítésem megkoronázása ez!

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!