Kozmetikus mester vagyok, vagy bűvész?

Régóta tervezgettem, hogy indítok egy internetes naplót, amiben a munkám során gyakran felmerülő kérdéskört bővebben kifejtek. Most látom halaszthatatlannak az első blogbejegyzés megírását. Ígérem, rendszeresen új tartalommal fogom megtölteni!

Megtisztelő a bizalom, miszerint rengetegen keresnek fel bőrproblémáikkal akár személyesen, akár a világhálón keresztül, a téma pedig a következő:

ELEGEM VAN A SEBES, HEGES, FOLTOS, GYULLADT PATTANÁSOKKAL TELI BŐRÖMBŐL!

Megértem, különös tekintettel arra, hogy PROBLÉMÁS esetről beszélünk, nem egészséges bőr szépítéséről. Azonban tisztelettel kérem, értse meg a következőt! Amellett, hogy röviden, vagy hosszasan leírja, vagy akár elmondja nekem telefonban, hogy milyen a bőre, én még nem látom és bizony fénykép alapján sem tudok pontos útbaigazítást adni. Az egyszerűség kedvéért egy hasonlattal szeretnék élni! Betegség esetén az orvos sem ír fel receptet úgy, hogy nem látja önt és nem vizsgálta meg alaposan. Ezért első lépésben szükség van egy pontos DIAGNOSZTIKÁRA, amit csak személyes találkozás alkalmával tudok felállítani.

 

Hogy történik ez?

 • Először is egyeztetünk egy KONZULTÁCIÓS IDŐPONTOT.
 • Számítógépre csatlakoztatott nagyítós KAMERÁVAL feltérképezem a bőrállapotot és mindenre kiterjedő mérést végzek. Erről bővebben olvashat a linkre kattintva: https://borsaykozmetika.hu/szolgaltatasok/bordiagnosztika-kameraval/
 • A precíz vizsgálat után részletes ELEMZÉS következik, majd elmondom, hogy milyen lehetőségeket kínálok.
 • Majd összeállítok egy jövőbe mutató KEZELÉSI TERVET.
 • Ezt követően tájékoztatom arról, hogy otthon milyen kozmetikumok használatával működhet közre a javulás érdekében és szükég szerint használati útmutatót adok. hu.babor.com/go/hu/1395929857/shttpshop/
 • INDIKÁCIÓK, KONTRAINDIKÁCIÓK
  Beszélgetésünk során rávilágítok arra is, hogy mit kell kerülnie, illetve mit lenne fontos betartania.
 • Részletesen tájékoztatom az ÁRAKRÓL, hogy ne támadjanak kétségei.
  https://borsaykozmetika.hu/kezelesajanlo/
 • A KONZULTÁCIÓ csupán fél órát vesz igénybe.

A fentebb említett lépéseket kihagyva nem szeretnék csalódottságot okozni, hiszen maximalista vagyok! Akut ügyek nem 5 perces, komolytalan témák, amit a boltban, messengeren, vagy váratlanul érkezve üzletünkbe gyorsan meg lehet fejteni. Az ön érdekében fontos megérteni azt is, hogy erre nem egy egyszeri, hagyományos “nyomkodás” a megoldás, annál is inkább, mivel bizonyos állapotokban ez szigorúan tilos! Olyan csodakrémek sem léteznek, amitől varázsütésre elillan minden addigi problémánk. Abban is csak bízni tudok,hogy mindenhol elmúltak már azok az idők, amikor ilyen bőrképpel kozmetikába járni azt jelentette, hogy vérben ázva, tűvel összeszurkálva, sebes bőrrel és lélekkel meggyötörve fogadkoztak, hogy soha többé! A legmodernebb orvoskozmetológiai készítményekkel, eljárásokkal és eszközökkel szeretnék mindent megtenni azért, hogy bebizonyítsam azt, hogy a látványos javulás elérése nem hiábavaló küzdelem! A hozzá vezető út azonban maximális együttműködést igényel.

 

Gyakran elhangzik a kérdés:

“HÁNY KEZELÉS SZÜKSÉGES, mennyi idő múlva szűnik meg a problémám?” Erre nem tudok pontos választ adni, hiszen egyénenként változó. Ezt ugyanis nagyon sok tényező befolyásolhatja és nem csak rajtam áll.

Ilyenkor párhuzamot szoktam vonni és azonnal érthetőbbé válok. Gondoljon bele a következő szituációba! Jelentős súlyfeleslege van és elhatározza, hogy a tettek mezejére lép. A cél egy ideális testkép, hogy visszanyerje hőn áhított régi formáját. Tisztában van vele, hogy huzamos ideig diétázni fog és rendszeres testmozgásra lesz szüksége , hiszen nem dőlt be semmilyen fogyókúrás csillámpornak. Attól, hogy 1-szer kihagyja a vacsorát és elmegy a konditerembe, még nem lesz azonnal karcsú és feszes. Bizonyára biztos tudatában van annak, hogy KITARTÓ, SZORGOS ÉS KÖVETKEZETES munkára lesz szüksége. Ezt mindannyian belátjuk. Akkor miért várja türelmetlenül azt, hogy a hosszú idő alatt a bőrére rajzolódott makacs tünetek karikacsapásra eltűnjenek?

 

AMENNYIBEN FONTOS önnek, hogy

 • magas színvonalú szolgáltatást kapjon magas képzettségű, professzionális szépségipari szakemberektől
 • csendes és nyugodt körülmények között senki és semmi se zavarja meg nyugalmát
 • a figyelem tejes fókusza csakis önre irányuljon
 • precíz időbeosztással ne legyen csúszás és várakozás
 • patyolattisztaság uralkodjon
 • és diszkrét, lojális viszony alakuljon ki

Keressen bizalommal!

Böczkös-Borsay Andrea
Nagyatád, 20/962-4006
andrea@borsaykozmetika.hu

Szabó Ili, nagy szaktudású és tapasztalt kolléganőm véleménye írásomról: 

“Andikám, te vagy az a szakember és kolléganő, aki a szakmát a legmagasabb szinten műveled. Iszom szavaidat. Csodálatos empátiával, kommunikációs készséggel megáldva elbűvölsz bennünket. Száguld a szemünk minden soron, amit csak leírtál, méghogy nem olvassuk végig! Köszönjük a szakma nevében, amit helyettünk is teszel, öregbíted és őrzöd annak becsületét. Szerencsésnek tartom magam, hogy ismerhetlek. Legyen áldás a munkádon és a családodon! Szeretettel ölellek egy kicsit már megfáradt Baborina Szabó Ili”

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!