Vendégeim üzenetei

Miért vagyok – több mint  húsz éve –  Andrea vendége? Számomra nagyon fontos, hogy…

  • önmagával és környezetével szemben nagyon igényes,
  • hivatása során a legjobb és legmagasabb szintű minőséget biztosítja számomra a ”BABOR család” segítségével, melyet a folyamatos képzések, tréningek, szakmai kihívások megerősítenek,
  • személyre szabott  kezeléseivel a legújabb és leghatékonyabb  módszereket, eszközöket kapom meg családias hangulatban,
  • emberi értéke és tehetsége elbűvölő,  kifinomult
  • fiatalos lendületével tud a kor kihívásaival haladni, és az idő előre haladásával  a gyönyörű,  érett nő képét varázsolja elő belőlem,
  • alapos munkája során mindenre kiterjed figyelme,különösen a külső és belső harmónia egyensúlyára/szépség, lelkiállapot, életmód, sport, betegség.. /,
  • Andrea szépségszalonjában van időm és lehetőségem az  ellazulásra, kikapcsolódásra, aktív pihenésre is,
  • munkáját, tehetségét szakmai körökben is elismerik,/büszke vagyok rá/
  • a „Borsay” márka – érték a minőséget kedvelő vendégek körében.

Mit kaptam még Andreától?

Megtanított sminkelni és úgy élni, hogy a  saját szépségemet megtalálva és  kihasználva, jól érezzem magam a bőrömben, és ez így is van. Számomra az a szép, ami belülről sugárzik és természetes.

„Csak tiszta forrásból…”

Andrea számomra bebizonyította, hogy a kiváló szakmai munka –  minőségi anyagokkal és az Ő emberi értékeivel együtt –  teljes!!

Szeretek ide járni, soha ki nem hagynám a kezeléseket!!! A szépségápolás bizalmi szolgáltatás, sokkal több, mint egy egyszerű szépészeti kezelés. Andrea szalonjában a legjobb kezekben van a vendég testileg-lelkileg. Ezért (is) szeretem!

Dr. Vargáné Zag Ágota Nagyatád

Andi személyében megtaláltam az igazi maximalistát, ami azt gondolom elengedhetetlen ebben a szakmában. Szeretem mikor a szalonba érek érzem a finom illatokat, szól a halk zene és nagy szeretettel fogad. Ami a legfontosabb, hogy csak „ő és én, itt és most” vagyunk, rám koncentrál. Teljes feltöltődés testnek és léleknek.

Stoff Dóra Nagyatád

Megragadom az alkalmat és őszintén elmondom újra és újra, hogy Te vagy az általam ismert legnagyszerűbb, legszakmaibb, legodaadóbb, LEGTISZTÁBB kozmetikus és ember, akit ismerhetek. Idestova 8 éve elköltöztem, de a mai napig nem sikerült találnom olyan szakembert, aki legalább egy icipicit is hozni tudta volna azt a színvonalat, amit te minden másodpercben és minden embernél garantálni tudsz. Az én nézőpontomból a Babor is attól lesz az ami, ha te használod! Erről nem nyitok vitát, mert tapasztalatból mondom. Hiába csodajó egy krém, egy maszk, egy pakolás stb., ha nincs mögötte lélek, akkor pont semennyit nem hat. Azonban te, kinek kezét meggyőződésem, hogy Isten áldotta meg, és aki minden alkalommal rám hangolódtál (akár a zene választásnál, akár a kezelés milyenségét illetően), teszi a Babort (is) csodaszerré.
Az üzlet hangulatossága és tisztasága azonnal elkezdi gyógyítani az ember lelkét. A te szakmaiságod, profizmusod pedig a hétköznapi asszonyt is luxusban részesíti azáltal, ahogy bánsz vele.

Balogh Erika Budapest

Már emlékezni sem tudok mióta, /23 éve/ vagyok hűséges vendége Andinak. Szeretem a pontos, precíz és mindig a legjobb tudásával és a szakma szeretetével dolgozó Embert. Munkájával és emberségével nagyon-nagyon  elégedett vagyok! Jó döntés volt, hogy sok-sok évvel ezelőtt Őt választottam kozmetikusomnak. Szeretem mint Embert és mint nagy tudással rendelkező SZAKEMBERT egyaránt.

Talián Attiláné Segesd

Für mich gehört die natürliche und vorbeugende Pflege meiner Haut zur Gesundheit und allgemeiner Wohlbefinden.
Deshalb bin ich seit vielen Jahren Kundin bei der Borsay Kozmetika. Die ausgezeichnete Qualität der Pflegeprodukte
und die überzeugende Fachkompetenz garantieren mir nachhaltige Ergebnisse in der Hautpflege. Die ständigen Innovationen,
die freundliche, personelle Atmosphäre geben mir das Gefühl, dass meine individuelle Bedürfnisse immer im Vordergrund
stehen.
Andrea, ich bin sehr dankbar für deine Arbeit und Fürsorge!

Noémi Märli

Andi kozmetikájában, kellemes, szép környezetben mindig feltöltődöm. Kiváló minőségű termékekkel, személyre szabott kezelésekkel, magas színvonalú szolgáltatást kapok. Andi kedvessége, szakértelme, igényes munkája, közvetlensége lenyűgöző. Örülök, hogy a vendége lehetek, másoknak is ajánlani tudom.

Balogh Gyöngyi, Kutas

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!