Maszk x Ampulla promóció

Fátyol maszk + ampulla = maximum hatás

Ez az izgalmas limitált termék egyesíti a szövet maszkok erejét a szépségelixírek hatékonyságával. Minden tasakban gyapjúból készült Veocel szövet maszk van, amely még több nedvességgel tölti fel bőrödet. Tégy jót a bőröddel és közben a környezettel is jót teszel!
Így használd: Az ampulla feletti jelölés mentén hajtsd meg a tasakot, majd az ampulla tartalmát nyomd át a tasakba. Ezután finoman masszírozd bele a szövet maszkba az ampullát. Nyisd ki a tasakot és élvezd a maszk nyújtotta WOW élményt! 10-20 percig hagyd hatni.

A csomag 5 féle maszk displayt tartalmaz:

  • Pollution Protect Mask
  • Perfect Glow Mask
  • Active Purifier Mask
  • Collagen Booster Mask
  • Grand Cru Mask

Pollution Protect Mask

A káros környezeti hatások által megviselt bőr megmentője most fátyol maszkon érkezik! A probiotikus aktív összetevők és a természetes anti-oxidánsok serkentik a sejt anyagcserét, segítik semlegesíteni a szabad radikálisokat és aktiválják a bőr saját védelmi rendszerét az UV sugárzás, kék fény vagy a légszennyezés ellen. Javítja a sejtek gyógyulási mechanizmusait, és segíti a bőröregedés elleni küzdelmet.

Ára: 2.850 Ft.-

Perfect Glow Mask

Intenzíven hidratálja a bőrt, míg a fényvisszaverő pigmentek ragyogóvá varázsolják. Rendszeres használat mellett a PerfectionPeptides P3 elősegíti a bőr megújulását. A kakaó peptidek megkötik a szabadgyököket, védenek a kékfény káros hatásai és korai bőröregedés ellen. Látható fiatalos ragyogást kölcsönöz a bőrnek és kiegyenlíti az egyenetlenségeket. A bőr sima, friss és természetesen ragyogó lesz.

Ára: 2.850 Ft.-

Active Purifier Mask

A magas koncentrációban jelen lévő palaolajnak és teafaolajnak anti-bakteriális hatása van és gyorsan, hatékonyan tünteti el a meglévő foltokat. Csökkenti a tisztátalanságokat. Láthatóan tisztább és finomabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Ára: 2.850 Ft.-

Collagen Booster Mask

A magas hatékonyságú tripeptidek stimulálják a bőr természetes kollagén termelését, és ezáltal az új kollagén rostok képződését. A bioszaharidok hidratálnak és elősegítik a nedvesség raktározását. Egy aktív komplexet tartalmaz, amely nedvességgel látja el a bőrt és stimulálja a kollagén rostok képződését, ezáltal fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek. A bőr feltöltődik, és kisimítja a finom ráncokat.

Ára: 2.850 Ft.-

Grand Cru Mask

A Grand Cru kiadással a BABOR egy exkluzív és rendkívüli ampulla kezelést hozott létre a különösen igénybe vett bőr számára, magas hatékonyságú és mindenre kiterjedő anti-aging élménnyel.
A The Rose ampulla damaszkuszi rózsa kivonattal azonnal csökkenti a ráncok mélységét és regenerálja az arcbőrt. A bőr egyenletesebb, simább és fiatalosan, frissen ragyogó lesz.

Ára: 2.850 Ft.-

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!