HY-ÖL Cleansing szettek

Tavaszi ébresztő Babor letisztítókkal

Dr. Michael Babor, egy kémikus fejlesztette ki a HY-ÖL-t, a páratlan letisztítót, amely a mai napig az egyik bestseller. Sikertörténete ezekkel a temékekkel indult 1956-ban! A páratlan, szabadalmaztatott eljárás napjainkban is reneszánszát éli, amit önnek is feltétlenül ki kell próbálnia!

A Cleansing sorozat termékeivel történő hatékony letisztító rituálé kulcsfontosságú a gyönyörű bőrhöz. A HY-ÖL egy hidrofil tisztítóolaj, mely minden bőrtípus számára megfelelő. Olyan természetes növényi olajokat tartalmaz, mint a szójabab-, szezám- és mogyoró-olaj, melyek megkötik a vizet, a quillaja-kivonat pedig magához vonzza a szennyeződéseket, így még intenzívebb hatás érhető el. Második fázisként válasszon a bőrtípusának megfelelő Phytoactive gyógynövénykivonatot. A Phytoactive-ok már a letisztítás alatt tápláló bőrápolást nyújtanak, s különleges illatuknak köszönhetően magával ragadó illatélményben részesítenek.

Mélytisztító, kétfázisú letisztítás a vizes bázisú HY-ÖL-lel és a megfelelő bőrtípusra való gyógynövényes PHYTOACTIVE-val, ez képezi az alapját a BABOR arctisztításnak.

A Cleansing termékcsalád két ikonikus terméke, a HY-ÖL és a Phytoactive most négyféle, bőrtípusonkénti szettben várja, hogy segítse a bőr tavaszi megújulását. A szettek most különleges, csillogó metál fényű csomagolásban érhetőek el.

Hydro base szett (kék)

normál és vízhiányos bőrre

Combination szett (zöld)

kombinált bőrre

Reactivating szett (arany)

érett bőrre

Sensitive szett (rózsaszín)

érzékeny bőrre

Áruk egységesen: 13.100 Ft.-

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!