Babor ampulla szett 2019

2019 LEGÚJABB BABOR AMPULLA-AJÁNLATA!

Hozzánk is megérkeztek a várva-várt, művészi köntösbe bújtatott, limitált kiadású, 7db-os ampulla szettek!

A BABOR az  ampulla koncentrátumok segítségével most még tovább fokozza a nők erejét, hozzájárul ragyogásukhoz, energiával tölti fel és magabiztossá, sugárzóan széppé varázsolja őket.

Legyen lázadó, díva, lelkes, hős, angyali, vagy az éjszaka szerelmese – a BABOR ampulla koncentrátumok minden nőt ragyogóvá varázsolnak!

Szerezze be az idei nyár sztár ampulla kollekcióját már most! 

Az erős nők sosem az egyszerűbb utat választják és mindig többre vágynak. Ez az önbizalom és törekvés teszi őket a többi nő mintaképévé: függetlenül attól, hogy lázadó, díva, lelkes, hős, angyali, vagy az éjszaka szerelmese mindenki a saját útján jár. Azonban minden nőben van egy közös dolog, ami újra és újra a legmagasabb teljesítményre ösztönzi őket: a saját erősségeik iránti bizalom.

A BABOR a limitált kiadású ampulla koncentrátumok segítségével most még tovább fokozza a nők erejét, hozzájárul ragyogásukhoz – energiával tölti fel és magabiztossá, sugárzóan széppé varázsolja őket.

A BABOR ampullák igazi mesterművek. A koncentrált aktív hatóanyagok révén exkluzív bőrápolást tesznek lehetővé. Sokkal gyorsabban és látványosabban fejtik ki hatásukat, mint a hagyományos kozmetikai termékek, és nyom nélkül szívódnak be a bőrbe.

Glow Addict

Ragyogni akarunk! A Hydra Plus és Perfect Glow ampullák együttesen egy frissítő lökést biztosítanak a szomjazó bőrnek. A hialuronsav és a fényvisszaverő pigmentek komplexe tökéletesen hidratált, friss és ragyogó arcbőrt varázsol.

Tartalma:
4×Hydra Plus ampulla
3×Perfect Glow ampulla

Ára: 7.400 Ft.-

Vitamin Diva

A nélkülözhetetlen vitamin szükséglet! Ez egy vitamin bomba, mely a tökéletesen adagolt A- és E-vitaminnak, B5 provitaminnak, biotinnak és kapszulázott oxigén kombinációjának köszönhetően erősíti a bőr védőrétegét és vitalizáló hatással rendelkezik.

Tartalma:
3×Multi Vitamin ampulla
4×Oxygen Plus ampulla

Ára: 8.100 Ft.-

Detox Angel

Nyugodj meg és méregteleníts! A plankton és mikroalga kivonat E- vitaminnal és kapszulázott oxigénnel párosítva vitalizálja a bőrt és védelmet nyújt az UV sugárzás okozta káros környezeti hatások ellen.

Tartalma:
4×Algae Vitalizer ampulla
3×Oxygen Plus ampulla

Ára: 9.200 Ft.-

Night Lover

Tökéletesen kialakított intenzív ampulla kezelés, mely éjszaka extra regeneráló hatást biztosít a fáradt, sápadt bőr számára. Segít a bőrnek megnyugodni hektikus életstílus mellett is és növeli a bőr energia szintjét. Reggelre, a szépítő alvásból ébredve, az arcbőr ragyogónak tűnik és felkészült a nap kihívásaira!

Tartalma:
4×Beauty Rescue ampulla
3×Active Night ampulla

Ára: 10.600 Ft.-

Ageless Hero

A sárga szarumák kivonat, mikroalga és peptidek kombinációja javítja a bőr rugalmasságát és feszességét, serkenti a bőr természetes kollagén termelését, így azonnal simább arcbőrt eredményez. Az éjszaka folyamán a bőr intenzívebben regenerálódik és újra egyensúlyba kerül.

Tartalma:
3×3D Firming ampulla
2×Active Night ampulla
2×Lift Express ampulla

Ára: 10.600 Ft.-

Hemp Rebel

A jó lányok lázadnak. A bőrük nem! A Hemp & Peace ampullák természetes kendermagolajat, kaktusz és aloe vera kivonatot tartalmaznak, melyek helyreállítják a bőr védekező funkcióját, s gondoskodnak róla, hogy az arcbőr nyugodt és tökéletesen ápolt legyen, mely magabiztos ragyogást sugall.

Tartalma:
7×Hemp & Peace ampulla

Ára: 15.400 Ft.-

error: A tartalom védelem alatt áll !!
AJÁNDÉK
Kérjen INGYENES Babor termékmintát első kezelése mellé!